Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu /
Příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista. Jádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholický...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Lukas, Kathryn (Autor), Peterson, Shane (Autor) |
---|---|
Další autoři: | Wolfinger, Eric (Fotograf), Benešová, Martina (Překladatel) |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Olomouc :
ANAG,
2021
|
Témata: |
domácnost
> recepty
> zdraví
> zelenina
> fermentace
> kvašená zelenina
> kvašení
> probiotika
> pickles
> kimchi
> konzervování
> potraviny
> jídla
> nápoje
|
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Zavařujeme ovoce, zeleninu a houby /
Autor: Vlachová, Libuše
Vydáno: (1986) -
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny /
Autor: Klíma, Petr
Vydáno: (2019) -
Jíme zdravě po celý rok : jaro / léto / podzim / zima /
Autor: Fiksová, Klára
Vydáno: (2019) -
Vypěstuj a sněz : jednoduché zahrádkářské návrhy a chutné recepty /
Vydáno: (2008) -
Pěstujeme salát, špenát a další listové zeleniny /
Autor: Pekárková, Eva
Vydáno: (2002)