Lukas, K., Wolfinger, E., & Benešová, M. (2021). Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture: Domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu. Olomouc: ANAG.
Styl ChicagoLukas, Kathryn, Eric Wolfinger, and Martina Benešová. Průvodce Světem Fermentace Podle Farmhouse Culture: Domácí Výroba Pokrmů a Nápojů S živými Kulturami Včetně 100 Receptů Od Kimči Po Kombuchu. Olomouc: ANAG, 2021.
Citace podle MLALukas, Kathryn, Eric Wolfinger, and Martina Benešová. Průvodce Světem Fermentace Podle Farmhouse Culture: Domácí Výroba Pokrmů a Nápojů S živými Kulturami Včetně 100 Receptů Od Kimči Po Kombuchu. Olomouc: ANAG, 2021.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..