Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu /
Příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista. Jádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholický...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , |
---|---|
Další autoři: | , |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Olomouc :
ANAG,
2021
|
Témata: |
domácnost
> recepty
> zdraví
> zelenina
> fermentace
> kvašená zelenina
> kvašení
> probiotika
> pickles
> kimchi
> konzervování
> potraviny
> jídla
> nápoje
|
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Knihovna Strážnice
Signatura: |
SZ 641
|
---|---|
Jednotka 5141290 | Dostupné Požadavek |