Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu /

Příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista. Jádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholický...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Lukas, Kathryn (Autor), Peterson, Shane (Autor)
Další autoři: Wolfinger, Eric (Fotograf), Benešová, Martina (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Olomouc : ANAG, 2021
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: SZ 641
Jednotka 5141290 Dostupné  Požadavek