Krev v ráji - Tremayne, Peter, 1943- (Historická detektivka, 2023)
Další z historických detektivních románů, v němž tentokrát sestra Fidelma společně s bratrem Eadulfem řeší sérii vražd v malebné vesničce Cloichín.