Volání zlaté sovy ; případ pro tebe a Klub Tygrů - Brezina, Thomas, 1963- (Klub Tygrů, 2021)
Ani o dovolené v Řecku nemají Tygři klid. Tentokrát musí odolat volání Zlaté sovy a odhalit tajemství Sovího chrámu.