Operace ZERO 22 - Ryan, Chris, 1961- (Naše vojsko, 2024)
Další z řady politických thrillerů od bývalého příslušníka speciálních britských jednotek SAS, který se po letech služby začal věnovat literatuře. Hlavní hrdina čelí se svou jednotkou v Sýrii smrtelné pasti.