Sladký život - Tringelová Kaňová, Lucie, 1982- (CooBoo, 2024)
Dystopický sci-fi román pro mládež ze světa, ve kterém vše řídí neomylné Oko systému a jedinou šancí na lepší život je výhra v talentové reality show.