Alžbeta Bátoriová vo väzení a na slobode : (pokračovanie románu V podzemí Čachtického hradu) (Ikar, 2008)
Druhá část trilogie zachycuje beletristickou formou další tři roky života Alžběty Báthoryové po úniku z čachtického podzemí.