Koko a jeho kamarádi - Hrubešová, Markéta, 1972- (Pikola (Euromedia), 2022)
V pohádkovém příběhu malého kuřátka se děti seznámí s rozmanitou zeleninou a z receptů na zdravá jídla mohou společně s rodiči i něco uvařit.