Dixit. - Roubira, Jean-Louis (ADC Blackfire Ent. s.r.o., 2017)
Dixit je oblíbená rodinná desková hra vyznamenaná několika prestižními cenami. Třetí díl fenoménu Dixit s názvem Odyssey je samostatně hratelný, takže nepotřebujete základní hru. Přináší nový set 84 karet, které se ovšem dají libovolně kombinovat s předchozími díly. Odhalte tajemství ukrytá v obrázcích, vyhněte se léčkám svých soupeřů a naplno rozviňte svou fantazii! S touto sadou se můžete bavit až ve 12 hráčích, vyzkoušet nové varianty pravidel a objevit další pohádkové světy.