Ponožkožrouti (Lifestyle Boardgames, 2021)
"Bylo, nebylo, v dobách, kdy dospělí byli ještě malé děti a milovali dobrodružné příběhy, našli Wilfried s Marií kouzelnou knihu. Mohli vstoupit do jejích příběhů a spřátelit se se spoustou zábavných zvířecích hrdinů..." Představte si hrdiny, kteří se mohou zhostit libovolné role - statečného rytíře, osamělého muzikanta, zvědavé čarodějnice nebo nemotorného ninji... Oblíbený příběh bude s novými hrdiny stále zábavný a dnešní zlý kouzelník může být zítra klidně námořním kapitánem. Rozhodnutí je jen na vás. Použijte svůj důvtip a představivost a vytvořte příběhy plné hrdinů, kteří se do nich hodí nejlépe.