Muž, který chtěl být milován, a kocour, který se do něj zamiloval - Leoncini, Thomas, 1985- (Jota, 2023)
Román italského novináře, spisovatele a psychologa přivádí čtenáře k zamyšlení nad tím, co je v životě opravdu důležité, co je to šťastný život.