Rebelky z Oxfordu. Jak ulovit boháče - Dunmore, Evie (Cosmopolis, 2023)
Volné pokračování anglické romance odehrávající se v 19. století. I v tomto díle se setkáváme s mladou ženou, která chce bojovat za ty, kteří v tehdejší společnosti nemají svůj hlas.