Přes zákruty řeky - Runyan, Aimie K. (Euromedia Group, 2022)
Román se odehrává ve dvou zemích a časových rovinách, které se vzájemně prolínají - v nacistickém Německu za války a v současné Kalifornii. Zachycuje osudy Maxe, Metty a její sestry Johanny.