Burdybáč, aneb Ten, který žije v botě - Laň, Olena (Miraculum octavum mundi, 2015)
Dobrodružné vyprávění o obyčejném klukovi Nikitovi, který se nechtěně dostane do společnosti burdybáče Matěje, je plné nečekaných okamžiků a dějových zvratů. Napínavé pasáže bohaté na kouzla, čáry a přírodní magii, protkané únosy, léčkami, zradou, ale i věrností a opravdovým kamarádstvím na život a na smrt, střídají odlehčené části podbarvené jemným humorem. Nakladatelská anotace. Kráceno.