Stříbrná cesta - Jackson, Stina, 1983- (Euromedia Group, 2019)
Debutový thriller švédské autorky o hranicích dobra a zla, normality a vyšinutí, který je stejně úzkostný a melancholický jako cáry mlhy na opuštěné silnici.