Příšerky ze skříně : kooperativní hra pro nejmenší krotitele příšer - Bauza, Antoine, 1978- (Granna, 2014)
Cílem hry je zahnat všechny příšerky. Hra je kooperativní což znamená, že vyhrají buď hráči tím, že vyděsí všechny příšerky a zbaví se jich tak nebo naopak vyhrají příšerky pokud dojde k vyložení celkem příšerek kolem postele dítěte.