Bílá paní na hlídání je zpět - Friedl, Petr (Edice České televize, 2021)
Další příběhy neposedných čtyřčat Barnabáše, Matyáše, Tobiáše a Uriáše, které má dost často na starosti jejich chůva - Bílá paní ze zámku. Komiksové příběhy na motivy stejnojmenného večerníčku.