Můj syn feťák : skutečný příběh - Hacalová, Eva, 1968- (CPress, 2021)
Autory tohoto románu ve formě deníku matky a syna jsou tři členové jedné rodiny. Matka popisuje život s drogově závislým synem a z druhé strany syn sdílí své stavy, do kterých ho droga dostala.