Hledá se chlap s velkým... - Blšáková, Mária (Naše vojsko, 2021)
Úsměvný román pro ženy, ve kterém tři kamarádky hledají toho pravého muže s velkým srdcem. Justýnu, Valentýnu a Beátu nespojuje jen společně prožité dětství, které začalo už jejich brázděním sídliště v kočárkách, nebo v náručích jejich milujících maminek, ale i podobný osud. Všechny tři touží po vztahu, který ne a ne přijít. A tak si na devětadvacáté narozeniny umíní, že si do třicítky najdou vysněného chlapa