Nezvěstní - Hill, Edwin (Euromedia Group, 2019)
Thriller odehrávající se na tajemném ostrově Finisterre. Další případ sympatické harvardské knihovnice Hester. Ostrov Finisterre ležící u pobřeží státu Maine je odlehlý a nevlídně krásný - turisté ho sice rádi vyhledávají, ale obvykle na něm moc dlouho nezůstanou. Ovšem ne každého návštěvníka na ostrově vítají. V polorozpadlém viktoriánském domě se totiž zabydlela skupina podivných squatterů a narkomanů. Potom se ztratil malý chlapec. A ačkoli se nakonec zase živý a zdravý našel, začali být místní podezřívaví. Nakladatelská anotace. Kráceno