Tajemství jeskyně pokladů - Šlik, Petr Hugo (Albatros, 2022)
Vojta s Jindrou jsou přátelé na život a na smrt. Když spolu objeví tajemný vzkaz a najdou ukrytý sešit s popisem cesty do jeskyně pokladů, vydají se okamžitě najít ten záhadný poklad..