Sestry ze sněhového království. Kouzelný vodopád - Foss, Astrid (Mladá fronta, 2019)
Nastal dlouho očekávaný Den Půlnočního slunce a zlá Čarodějnice stínů se chystá použít své čáry, aby ukradla Proměnlivá světla a jednou provždy uvrhla celou Nordovii do tmy Sestry ze sněhového království se však nehodlají jen tak vzdát, seberou veškerou svou odvahu a sílu k poslední výpravě. Dokážou se dostat ke kouzelnému vodopádu a vrátit Proměnlivá světla na oblohu dřív, než odbije půlnoc?