Mořské pohádky - Nikodemová, Monika (Kouzelné čtení, 2021)
Knížka příběhů o mořských obyvatelích. Určeno pro použití s elektronickou "mluvící" tužkou. Mořské pohádky jsou knihou, která propojuje příběhy s prvky jógy. Děti si poslechnou dobrodružné povídání z cest Majdy a Toníka - dvou malých námořníků, trošku se protáhnou, odpočinou si u pohádky s mořskými zvířátky a nakonec se přenesou například na ostrov papoušků u relaxace. Kniha obsahuje přes 1200 zvukových stop. Nakladatelská anotace. Kráceno