Ela v zemi trollů - Fišarová, Michaela (Albatros, 2021)
Příběh desetileté Ely je dětským cestopisem po Islandu, ve kterém spolu s ní můžeme zažít dobrodružné poznávání daleké země, jejich obyvatel i tajemných trollů