Kniha ztracených jmen - Harmel, Kristin (Román, 2022)
Eva Abramsová chtěla nechat minulost navždy za sebou. Fotografie v novinách v ní však oživí vzpomínky na události staré přes šedesát let. Jen ona ví, že v objevené knize je zašifrován nejen osud desítek židovských dětí, jimž se díky padělaným dokladům podařilo z okupované Francie uprchnout do Švýcarska, ale také příběh lásky, který přerušila válka. Eva se tak z USA vydává do Berlína s nadějí, že v knize najde poslední vzkaz do odbojáře Rémyho