Já, Baryk - Nepil, František (Euromedia Group, a. s., 2022)
Jestlipak víte, který měsíc v roce je měsíc čiperných blech, měsíc urousaných pacek či měsíc svěšené oháňky? Pokud ne, dobrodružství psa Baryka, kterého mají rádi velcí i malí pejskomilové, vám to prozradí. Seznamte se i s jeho zvířecími kamarády - čápem, šnekem, slepýšem, žábou či sýkorkami