Síla mysli. jak se naučit pracovat se svým vědomím a podvědomím - Kehoe, John (Rybka Publishers, 2019)
Ať už toužíme po naplňující práci a bohatství nebo usilujeme o osobní štěstí, vyrovnanost či vnitřní svobodu (anebo chceme skloubit obojí), klíč k úspěchu je vždy v naší hlavě, v naší vědomé a podvědomé mysli. V knize Síla mysli, která patří mezi klasiku ve svém žánru, John Kehoe popisuje účinné, praxí ověřené nástroje, jak změnou myšlení změnit svůj život a vzít svůj osud do vlastních rukou