Jak to žije. Pečení - Forshaw, Louise (Tlač, táhni, posouvej (Svojtka & Co, 2017)
Uvažte si zástěry, upečeme si dort k svátku! Toto dětské leporelo je určeno pro děti od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky, a tak si dítě při prohlížení knížky současně procvičí jemnou motoriku - může na jednotlivých stránkách posouvat, tahat, otáčet. Objeví nové věci a můžete si o nich společně povídat. Už se peče, to je vůně. Pak si na dortu pochutnáme!