Jak to žije na stavbě - Finn, Rebecca; Kučera, Jaroslav (Tlač, táhni, posouvej, 2014)
Ahoj stavbaři! Přivezte cihly a narovnejte je na sebe. Stavíme vysoký dům. Míchačka na beton se pořád otáčí... Leporelo má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky, a tak si malý stavbař při prohlížení knížky současně procvičí jemnou motoriku - může na jednotlivých stránkách posouvat, tahat, otáčet. Objeví nové věci a může si o nich povídat! Tak vzhůru do práce, ať je na stavbě živo!