Němý hlas - Oima, Yoshitoki (Crew manga, 2021)
Komiksová manga série o vztahu kdysi šikanujícího chlapce a neslyšící dívky. Išida se urputně snaží vrátit Nišimije život, o který ji dříve připravil. Sahara, Ueno, Kawai, Mašiba, Nagacuka - Nišimijin svět se začíná rozšiřovat. To ale způsobuje, že se Išidův osud mění. Nakladatelská anotace. Kráceno