Cirkus Svět - Brycz, Pavel (Pikola (Euromedia, 2022)
Napínavý příběh o čaroději Ravenovi, který se chce stát vládcem světa, zastínit slunce a nastolit na Zemi nekonečnou tmu. Někdo mu ale překazí plány