10 dobrodružných únikovek - Smolík, Jan (Pikola, 2022)
Přicházíte rádi na kloub záhadám? Milujete dobrodružství? V tom případě je tato kniha určena právě vám. Máte chytrou hlavu a hádanky jsou váš život? Tak už neváhejte a vyřešte s námi deset zapeklitých případů. Čeká na vás útěk z hradu Kýblštejna, přechytračení jedné velice nezbedné opičky, únik z tajemného a strašidelného domu, úprk z robodomu a mnoho dalšího. Tyto stránky jsou adrenalinem přímo nasáklé