Matčina panenka - Davies, Abby (Domino, 2021)
Temný psychologický thriller, vyprávěný třináctiletou dívkou žijící v zajetí své psychopatické matky, balancuje na úzké hranici mezi láskou a šílenstvím. Matka miluje svou dceru Mirabelle. Je to její panenka - a tak ji v domě se zabedněnými okny i dveřmi obléká, maluje jí tvář a češe vlasy. Jenže jak dívenka roste, šaty už jí tak nepadnou a Matka není spokojená. Ke třináctým narozeninám proto Mirabelle dostane dárek, pětiletou sestřičku Clarabelle, kterou Matka zachránila z vnějšího světa. Mirabelle postupně dochází, že její život není tak normální, jak si myslela... a že život panenky nebývá nikdy dlouhý.