Cukrárna v Paříži - Caplin, Julie (Cosmopolis, 2021)
Z kdysi vyhlášené pařížské Cukrárny C bude brzy moderní bistro, ještě zbývá odučit poslední cukrářský kurz. Právě na něj míří z anglického venkova i Nina Hadleyová. Kromě odpalovaného těsta se ale bude muset vypořádat ještě se Sebastianem, do kterého byla kdysi nešťastně zamilovaná. Najde v sobě Nina sílu postavit se konečně za sebe a za to, po čem opravdu touží?