Sweet Tooth. Mlsoun - Lemire, Jeff (DC Vertigo, 2021)
Chlapec a hromotluk. Před sedmi lety se jako lesní požár rozšířila nákaza a zabila miliardy lidí. Jediné děti, které se od té doby rodí, patří k nové rase hybridů člověka a zvířat. Jedním z nich je i Gus, milý chlapec se sklonem k mlsání a jeleními rysy. Na děti, jako je Gus, je však vypsaná odměna. Když se v jeho odlehlém lesním domově objeví krutí lovci, zachrání Guse záhadný násilník jménem Jepperd. Hromotlucký tulák Gusovi slíbí, že ho odvede do rezervace, bájného bezpečného přístavu pro hybridní děti. Jak jejich protloukání novým a nebezpečným americkým pohraničím asi dopadne: zkazí Jepperd chlapce, kterého překřtil na "Mlsouna", nebo se ho Gusovi podaří prostřednictvím svého srdce změnit?