Příští rok v tento den - Cousens, Sophie (Ikar, 2021)
Román o spřízněných duších. Narodili se ve stejný den ve stejné porodnici, ale jejich životy se odvíjely každý jiným směrem. Až po třiceti letech se setkají - Minnie, která měla smůlu už od narození, kdy ji o jméno i šťastný osud připravil Quinn. Connie má už od dětství vymyšlené jméno pro své děťátko. Staré rodové jméno po babičce - Quinn. Když tráví poslední den roku 1989 v porodnici, setká se s Tarou. Obě ženy se chystají rodit. Connie se narodí holčička, ale když ji chce pojmenovat Quinn, je už pozdě. Tohle jméno totiž dala Tara svému synovi, který se narodil jen o minutu dříve a získal tak i odměnu pro první dítě roku. A vypadá to, že se jménem a finanční výhrou Quinn ukradl Minnie (jak se holčička nakonec jmenuje) i všechno životní štěstí. Po třiceti letech je z něj atraktivní a úspěšný muž, zatímco Minnie má malý nevýdělečný podnik, kde peče koláče, a každé její narozeniny se jí přihodí nějaká katastrofa. Až do jejích třicetin, kdy se stane katastrofa největší - setká se s tím, který jí ukradl jméno, a nejen to. Minnie vidí, že Quinn je dítě štěstěny. Od té doby se začnou jejich cesty protínat čím dál častěji