Zimní škola v přírodě. Tajemné stopy - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2017)
Když Robin, Ondra, Jenda a Vojta zjistí, že se na kopci za horskou chatou objejvují obrovité stopy ve sněhu a sáňky se najednou samy prohánějí po svahu, je jasné, že se na zasněženém obzoru rýsuje velká záhada ... Větší, než si kluci vůbec dokážou představit