O pejskovi a kočičce. Jak slavili Vánoce - Uhlířová, Jana (Baset, Nakladatelství Baset, 2018)
Pohádková knížka pro malé čtenáře. V knížce se dozvíte, jak se pejsek s kočičkou rozhodli udělat si stejně krásné Vánoce jako mají lidé