Kouzelné vánoční sny - Pospíšilová, Zuzana (Grada Publishing, 2015)
Také už se nemůžete dočkat Vánoc? Úžasně ilustrovaná vánoční knížka je tu pro všechny děti, které netrpělivě čekají na Ježíška. Malí čtenáři se dozvědí, čím voní purpura, kdy uvidí zlaté prasátko, jak vznikají sněhové vločky, jak to dělá Ježíšek s dárky, a hlavně odhalí jedno velké vánoční tajemství. Váša, Nora a Cecilka jsou sourozenci, kteří se, jako všechny ostatní děti, těší na Štědrý den. Před Vánocemi ale zažijí něco velmi neobvyklého. Všem třem se zdají naprosto stejné sny, které mají kouzelnou moc. Díky nim děti zažijí zajímavá dobrodružství. Dokonce se dostanou i na místo, kde se připravují vánoční dárky. Když Vánoce skončí, kouzelné sny se rozplynou. Co způsobilo jejich čarovnou moc a vrátí se kouzelné vánoční sny s příštími Vánocemi?