Juliette v New Yorku - Morival, Lisette; Decrock, Émilie; Dušek, Dominik (CooBoo, 2020)
Třináctiletá Juliette jede na pár dní se svou matkou do města snů. Komiksový "průvodce" po New Yorku má nadchnout teenagery pro cestování. Světoběžkyně Juliette se během vydává na pár dní do New Yorku. Na programu má Times Square, Central Park, Chinatown, preclíky a nakupování. Stráví úžasný týden ve městě, které nikdy nespí! A to ani nepočítá s tím, že si tam najde nové přátele, se kterými zažije neuvěřitelné dobrodružství!