Doprava nad a pod zemí : rozkládací kniha : 2x tak široká! 2x tak vysoká! : rozevírací strany - Lange, Igor (Ella & Max, 2019)
Existuje tolik nejrůznějších dopravních prostředků! A každý z nich má jiný úkol. Některá vozidla mají kola a jezdí po silnicích, jiná se posunují vpřed či vzad po kovových pásech, a některá se umějí dokonce vznést a létat! Prostřednictvím této knížky se seznámíte s mnohými z nich. Zavítáte na letiště, prosvištíte dálnicí a navštívíte nádraží. Hurá, jedeme!