Rafaelova škola. Vlnění nymf - Štulcová, Renata (Maitrea, 2017)
Čtvrtá část volné fantasy série, Marina Fialková podle přání své maminky studuje na přírodovědném gymnáziu, zvaném Rafaelova škola, odhaluje další tajemství své rodiny a svou předurčenou lásku..