Prázdniny na moři - Fforde, Katie (Srdcovky, 2019)
Rebecca je těhotná a tak se jí kamarádka porodní asistentka na prázdniny víc než hodí. Emily však nebude pracovat v oboru, na lodi ji čeká služba v kuchyni. Tam jí bude komplikovat život žárlivá pomocnice a k tomu ještě ten zatraceně atraktivní lodní lékař. Tomu je třeba se zdaleka vyhýbat, jinak by hrozilo akutní zamilování