Holčička, která nemohla snít - Durst, Sarah Beth (Fragment, 2016)
Skrytý obchůdek, ve kterém její rodiče prodávají sny stáčené do lahviček, je pro Sophii to nejúžasnější místo na světě. Sny ji přitahují hlavně proto, že sama nikdy žádný neměla. A to už vyzkoušela všechny zaručené recepty, jak je přivolat! Když rodiče záhadně zmizí a Obchůdek se sny je vykraden, Sophie se pouští do pátrání. Se svým kamarádem - upovídaným a mlsným příšerákem Příšerou - se vydává na cestu, během které narazí na mnohá nebezpečí a odhalí nejedno rodinné tajemství