Divoký baron - Coulter, Catherine (Baronet, 2011)
Rohan Carrington, baron Mountvale, hrdý potomek rodiny proslavené svými zálety a šarmem, je zaskočen. Dostal dopis, který osočuje jeho bratra George, že zruinoval jistou dámu. George byl učenec, zdánlivě seriózní mladík, který působil stydlivě a škrobeně. Jeho pověst byla právě opačná než pověst jeho staršího bratra...